top
logo
Ma 2017. december 12., kedd, Gabriella napja van. Holnap Luca és Otília napja lesz.

FOTÓGALÉRIA

KABAI HÍRMONDÓ


Címlap Közszolgáltatás
Közszolgáltatás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

 

Kaba-Tetétlen-Báránd Önkormányzati Szennyvíztársulás

Az elmúlt hónapokban a lakosság jelentős támogatásának is köszönhetően az utóbbi évek egyik legnagyobb beruházásának előkészületei kezdődtek meg Kabán, Tetétlenen és Bárándon. A három település közös szennyvízelvezetési agglomerációt alkot, ezért közös pályázatot nyújtott be a szennyvízcsatorna rendszer kiépítésére és a keletkező szennyvíz ártalmatlanítására.
Az első fordulóban benyújtott pályázat sikerrel járt, így lehetőséget kapott a három település alkotta Kaba-Tetétlen-Báránd Közös Szennyvízelvezetési és Tisztító rendszer Önkormányzati Társulás, hogy beszerezze a szükséges engedélyeket és kidolgoztassa a beruházás megvalósításához szükséges valamennyi tervet és a későbbiekben megvalósítsa a beruházást.

http://www.ktbszennyviz.hu/


Kabai Rendőrörs

Kaba, Batthyány u. 2.
Tel.: 54/460-177

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Örsparancsnok: Nádasdi János r. fhdgy.

Örsparancsnok helyettes: Hegyes Zsolt r. ftzls.
Körzeti megbízottak:

  • Hevesi Zoltán r. ftőrm. 30/373-61-18
  • Papp Sándor r. ftőrm. 30/349-88-31
  • Lázár Péter r. ftőrm 30/362-63-27

    Fogadó óráik: minden hónap páratlan hetének, keddi napján 10 órától 12 óráig.


Rendőri intézkedés igénylő esetekben az alábbi ingyenes számok is hívhatók: 107, 112

Telefontanú: Kérjük Önöket, hogy az olyan jelenségeket, történéseket (például hangoskodó, garázda csoportok előfordulása, az utakon lévő akadályok, satöbbi), melyek Önök szerint rendőri intézkedést igényelnek, írásban szíveskedjenek jelezni, míg a sürgős rendőri beavatkozást igénylő eseményeket telefonon jelentsék be. Jelzéseik alapján, az Önök igényeit is figyelembe véve tudjuk megszervezni a munkánkat, s így együtt tudjuk a közterületek biztonságát növelni. Címünk: Püspökladányi Rendőrkapitányság: 4150 Püspökladány, Baross u. 2. E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Telefonszámok: (54) 517-000, 107

 

Falugazdász
Kaba, Szabadság tér 9., (a Kormányhivatalban található az irodája)
Tel.: 06-70/436-28-23
Falugazdász: Matkó József
Fogadóóra: kedden 8 - 16 óráig és szerdán 8 - 12 óráig


A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal, Földművelésügyi Igazgatóságának falugazdásza Matkó József segíti a kabai földtulajdonosokat és állattartókat ügyeikben. Feladata, hogy folyamatos tájékoztatást adjon a gazdálkodók részére a kormányzati döntésekről, kiállítja, érvényesíti az őstermelői igazolványt, regisztrálja a termelőket, tájékoztatja a szakigazgatást a mezőgazdaság napi helyzetéről (vetés, aratás, állattenyésztés, ár- és belvíz, satöbbi). Segíti a gazdálkodókat az agrártámogatások igénylésében, pályázatok elkészítésében, jogszabályok értelmezésében, piaci viszonyokkal kapcsolatos információkkal látja el.

 

 

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 21. hétfő, 13:01
 

Sikeres pályázatok

Hirdetés

VENDÉGEK SZÁMA

Oldalainkat 43 vendég böngészi

bottom
top

bottom

KABA VÁROS HONLAPJA